Продавець Магазин-склад "Mobile 112" - запчастини для телефонів та планшетів. Доставка по Україні розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
5759 відгуків
ДЛЯ ПОСТІЙНИХ КЛІЄНТІВ - ОПТОВА ЦІНА. ОПТ-САЙТ M112.COM.UAУмови
+380 (93) 803-88-68
+380 (68) 209-87-56
+380 (66) 252-32-73
пр. Дмитра Яворницького (Карла Маркса) 65, офіс 500, Дніпро, Україна
Запчастини для мобільних телефонів та планшетів оптом та в роздріб з доставкою по всій Україні
Кошик

Політика конфеденційності

Дана Політика конфіденційності, далі - Політика, діє щодо обробки персональних даних, які може отримати Mobile112 від фізичних осіб (суб'єктів персональних даних) на підставі Конституції України та Закону України “Про захист персональних даних” від 01.06.2010 р. №2297-VI ( далі - Закон), а також Генерального регламенту про захист даних (ЄС) 2016/679 від 27.04.2016 р. (EU General Data Protection Regulation, далі - GDPR) та іншого застосовного Європейського законодавства про захист даних, що називається далі - Законодавство.

Ця Політика конфіденційності розроблена, щоб розповісти Вам:

  • що таке персональні дані;
  • які Ваші персональні дані ми збираємо;
  • як і чому ми використовуємо їх;
  • кому ми передаємо Ваші персональні дані;
  • як ми захищаємо конфіденційність Ваших персональних даних;
  • як з нами зв'язатися та до кого звернутися, якщо у Вас виникнуть питання щодо обробки Ваших персональних даних.

Ми обробляємо Ваші персональні дані лише у випадку, якщо виконано одну з умов, зазначених у статті 6 GDPR, у тому числі, але не виключно:

  • Ви надали згоду на обробку Ваших персональних даних;
  • обробка необхідна з метою надання Вам послуг;
  • така обробка потрібна законодавством країн, де Ви перебуваєте.

Ми дійсно серйозно ставимося до безпеки персональних даних наших клієнтів, потенційних клієнтів та інших осіб, які звернулися до нас, тому прагнемо захищати конфіденційність Ваших персональних даних. Адміністрація зобов'язується вжити всіх необхідних заходів для запобігання зловживанню Вашими персональними даними, які стають нам відомими. Ми будемо обробляти Ваші персональні дані у суворій відповідності до вимог застосовного Законодавства та виключно за наявності законних підстав на таку обробку.

Ви не зобов'язані надавати нам персональні дані, але без певної інформації про Вас ми не зможемо надати Вам деякі наші послуги. У випадку, якщо ми контролюємо способи збору Ваших персональних даних та визначаємо цілі, для яких ці персональні дані використовуються, Адміністрація є “контролером персональних даних” для цілей GDPR та іншого застосовного європейського законодавства про захист даних, а також “власником персональних даних” у розумінні Закону.

1. Терміни та визначення

Персональні дані - відомості або сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована (Користувач);

Особливі категорії персональних даних - це так звані "чутливі" персональні дані, які можуть завдати шкоди суб'єкту даних на роботі, у навчальному закладі, в середовищі проживання, або можуть призвести до його дискримінації в суспільстві. Наприклад, це персональні дані, які містять інформацію про расове походження, політичні чи релігійні погляди, про членство в профспілках, про стан здоров'я, сексуальне життя, біометричні чи генетичні дані. У термінології українського законодавства – це такі персональні дані, обробка яких несе особливий ризик для суб'єктів персональних даних;

Суб'єкт персональних даних - це фізична особа, до якої належать персональні дані і яка за цими персональними даними можна ідентифікувати, або яка вже ідентифікована;

Адміністрація сайту (Адміністрація, а також далі за текстом ми, нами, нас, нам) - Mobile112.in.ua адреса фактичного місця знаходження та поштова адреса: 49000, м. Дніпро, пр. Д Яворницького, 65

Обробка персональних даних - будь-яка дія або сукупність дій, таких як збір, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, відновлення, використання та розповсюдження (поширення, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних ( автоматизованих) систем;

Поширення персональних даних - дії з передачі відомостей про фізичну особу за згодою суб'єкта персональних даних;

Використання персональних даних - будь-які дії Адміністрації з обробки цих даних, дії щодо їх захисту, а також дії щодо надання часткового або повного права обробки персональних даних іншим суб'єктам відносин, пов'язаних з персональними даними, що здійснюються за згодою суб'єктів персональних даних або відповідно до законодавства України ;

Знеособлення персональних даних - вилучення відомостей, які дозволяють прямо чи опосередковано ідентифікувати особистість;

Користувач - суб'єкт персональних даних, будь-яка дієздатна фізична особа, яка приєдналася до цієї Політики у власних інтересах для підвищення своєї кваліфікації або навичок як фінансового спеціаліста, що зареєструвалася в онлайн-сервісі https://mobile112.in.ua за допомогою мережі Інтернет;

Онлайн-сервіс - сервіс, який належить Адміністрації  і розташований за адресою https://mobile112.in.ua, призначений для вказівки цін на товари для ремонту телефонів та аксесуарів;

Політика - справжня Політика конфіденційності, розташована за адресою https://mobile112.in.ua/cp102151-politika-konfidentsialnosti.html

2. Загальні положення

2.1. Політика застосовується до всіх Ваших персональних даних, які можуть бути отримані Нами в процесі використання Вами онлайн-сервісу. Ця Політика поширюється на персональні дані, отримані як до, так і після введення в дію цієї Політики.

2.2. Мета Політики полягає в доведенні до Вас необхідної інформації, яка дозволяє оцінити, які персональні дані та з якими цілями обробляються нами, методи їх обробки та забезпечення безпеки.

2.3. При використанні онлайн-сервісу, Ви, повідомивши Адміністрацію свої персональні дані, у тому числі за допомогою третіх осіб, визнаєте свою згоду на обробку своїх персональних даних відповідно до цієї Політики.

2.4. У разі незгоди з умовами цієї Політики Ви зобов'язані припинити використовувати онлайн-сервіс.

2.5. Згода на обробку персональних даних може бути відкликана суб'єктом персональних даних. У разі відкликання суб'єктом персональних даних згоди на обробку персональних даних Адміністрація має право продовжити обробку персональних даних без згоди суб'єкта персональних даних за наявності підстав, зазначених у Законодавстві.

2.6. Адміністрація сайту не перевіряє достовірність персональних даних, які надає Користувач, не має можливості оцінювати його дієздатність. Однак Адміністрація виходить з того, що Користувач діє сумлінно, обачно, надає достовірні та достатні персональні дані та докладає всіх необхідних зусиль для підтримки таких даних у актуальному стані та не порушує права третіх осіб.

2.7. Погоджуючись з умовами цієї Політики, Ви підтверджуєте, що в момент збору персональних даних Ви повідомлені про осіб, яким передаються персональні дані, зміст та цілі збору персональних даних. Ви підтверджуєте (гарантуєте), що персональні дані, які передані нам на обробку, передані за згодою власників персональних даних та в рамках Законодавства.

2.8. Адміністрація, отримавши персональні дані від Користувача, не приймає на себе зобов'язання з інформування суб'єктів (їх представників), персональні дані яких йому передані, про початок обробки персональних даних, оскільки обов'язок здійснити відповідне інформування під час укладання договору з суб'єктом персональних даних та/або при отримання згоди на таку передачу несе Користувач, який передав персональні дані.

2.9. Обробка Ваших персональних даних здійснюється відповідно до вимог Закону. Обробка персональних даних осіб, які перебувають на території ЄС або є громадянами ЄС, регулюється, зокрема, Генеральним регламентом про захист даних ЄС 2016/679 (далі – “GDPR”). Також законодавство інших країн може встановлювати додаткові вимоги.

2.10. Ця Політика діє стосовно всієї інформації, яку Адміністрація може отримати про Користувача під час використання ним онлайн-сервісу, а також під час виконання Адміністрацією будь-яких угод та угод з Користувачем.

2.11. Ця Політика є внутрішнім документом Адміністрації.

Ви також погоджуєтесь з тим, що Власник персональних даних має право надавати доступ та передавати Ваші персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, виключно, якщо при цьому не змінюється мета їх обробки та лише у випадках, передбачених цією Політикою конфіденційності та/або законодавством України.

Ніхто до 18 років не повинен надавати нам персональну інформацію через Онлайн-сервіс. Ми не збираємо цілеспрямовано персональну інформацію осіб віком до 18 років. Батьки та опікуни повинні постійно контролювати пов'язану з цим діяльність своїх дітей.

3. Склад персональних даних

3.1. Адміністрація для здійснення своєї діяльності та для виконання своїх зобов'язань опрацьовує персональні дані Користувача, надані ним при реєстрації на сайті https://mobile112.in.ua та зберігаються в особистому кабінеті.

3.2. До персональних даних Користувача належать: прізвище, ім'я, по-батькові, адреса електронної пошти, номер мобільного телефону.

Ми просимо Вас повідомляти лише ті персональні дані, які необхідні для надання вибраної Вами послуги, отримання інформаційної розсилки або відповіді на Ваш спеціальний запит/претензію. У той же час, якщо Ви вирішите повідомити додаткові персональні дані, ми також зможемо обробити їх з необхідним рівнем захисту.

3.3. Адміністрація має право встановлювати вимоги до складу персональних даних, які повинні обов'язково надаватися під час використання онлайн-сервісу. Якщо певна інформація не зазначена Адміністрацією як обов'язкова, її надання чи розкриття здійснюється Користувачем на власний розсуд.

3.4. Дані, які автоматично передаються Адміністрації при використанні онлайн-сервісу Користувачем за допомогою встановленого на пристрої програмного забезпечення: IP-адреса, інформація про браузер та вид операційної системи пристрою, технічні характеристики обладнання та програмного забезпечення, дата та час доступу до онлайн-сервісу.

4. Підстави та мета обробки персональних даних

4.1. Підставами для обробки персональних даних є:

1) згоду суб'єкта персональних даних на обробку його персональних даних Адміністрацією;

2) укладання та виконання договору, однією із сторін якої є суб'єкт персональних даних або який укладений на користь суб'єкта персональних, або для здійснення заходів, що передують укладенню договору на вимогу суб'єкта персональних;

3) необхідність виконання Адміністрацією вимог, передбачених Законодавством.

4.2. Метою обробки персональних даних є:

  • здійснення покладених на Адміністрацію функцій відповідно до законодавства України та GDPR;
  • збору, зберігання та обробки персональних даних, отриманих в онлайн-сервісі в рамках Закону та GDPR;
  • для надсилання Користувачеві комерційних (маркетингових) повідомлень, що містять додаткову інформацію про послуги, актуальні акції та спеціальні пропозиції щодо послуг, що надаються Адміністрацією за допомогою онлайн-сервісу.
  • ідентифікація суб'єкта персональних даних під час використання онлайн-сервісу;
  • зв'язок із суб'єктом персональних даних у разі потреби, у тому числі, направлення пропозицій, інформаційних матеріалів, повідомлень, інформації та запитів, реклами, а також опрацювання запитів суб'єкта персональних даних;
  • покращення якості онлайн-сервісу, зручності його використання, розробка нових функціональних можливостей та покращення якості обслуговування;
  • підвищення професійних навичок та кваліфікації Користувача;
  • проведення статистичних та інших досліджень на основі знеособлених даних;
  • виконання Адміністрацією договірних та інших зобов'язань перед Користувачем за угодами, укладеними між Адміністрацією та Користувачем або третіми особами на користь Користувача.

5. Основні засади обробки персональних даних

5.1. Обробка персональних даних Адміністрацією здійснюється на основі принципів:

5.1.1. Законності цілей та способів обробки персональних даних;

5.1.2. Добросовісності Адміністрації, як власника персональних даних, досягається шляхом виконання вимог законодавства України щодо опрацювання персональних даних;

5.1.3. Досягнення конкретних, наперед визначених цілей обробки персональних даних;

5.1.4. Відповідності цілей обробки персональних даних цілям, заздалегідь визначеним та заявленим при зборі персональних даних;

5.1.5. Відповідності переліку та обсягу оброблюваних персональних даних, а також способів обробки персональних даних заявленим цілям обробки;

5.1.6. Достовірність персональних даних, їх достатності з метою обробки, неприпустимості обробки персональних даних, надлишкових стосовно цілей обробки персональних даних;

5.1.7. Забезпечення при обробці персональних даних точності персональних даних, їх достатності, а в необхідних випадках та актуальність щодо цілей обробки персональних даних.

5.1.8. Неприпустимість об'єднання баз даних, що містять персональні дані, обробка яких здійснюється з несумісними цілями між собою;

5.1.9. Зберігання персональних даних у формі, що дозволяє визначити суб'єкта персональних даних не довше, ніж цього вимагають мети їх обробки.

5.1.10. Персональні дані, що обробляються, підлягають знищенню або знеособленню по досягненню цілей обробки або у разі втрати необхідності в досягненні цих цілей, якщо інше не передбачено законодавством України та GDPR.

5.1.11. Ми також повинні враховувати періоди, для яких нам, можливо, потрібно буде зберегти Ваші персональні дані для виконання наших юридичних зобов'язань перед Вами або контролюючими органами.

5.1.12. Ми можемо з часом мінімізувати Ваші персональні дані, які ми використовуємо, або навіть можемо зробити Ваші дані анонімними, щоб вони не могли бути пов'язані з Вами особисто. У цьому випадку ми зможемо використовувати цю інформацію зі статистичною чи іншою метою без подальшого повідомлення, оскільки така інформація перестає бути персональними даними.

5.2. Обробка персональних даних здійснюється Адміністрацією у статистичних чи інших дослідницьких цілях за умови обов'язкового знеособлення персональних даних.

5.3. Адміністрація не здійснює обробку персональних даних, що стосуються расового чи етнічного походження, політичних, релігійних чи світоглядних переконань, членства в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання, а також даних щодо здоров'я, статевого життя, біометричних та генетичних даних.

5.4. Обробка персональних даних здійснюється за дотриманням умов, визначених законодавством України та GDPR.

6. Строки обробки персональних даних

6.1. Терміни обробки персональних даних визначаються виходячи з цілей обробки, але не довше, ніж це визначено Законодавством.

6.2. Персональні дані, термін обробки (зберігання) яких минув, мають бути знищені або знеособлені, якщо інше не передбачено Законом. Зберігання персональних даних здійснюється у формі, що дозволяє визначити суб'єкта персональних даних не довше, ніж цього вимагають мети обробки персональних даних, якщо термін зберігання персональних даних не встановлений Законом. Оброблювані персональні дані підлягають знищенню або знеособленню після досягнення цілей обробки або у разі втрати необхідності досягнення цих цілей, якщо інше не передбачено Законом. Ми також повинні враховувати періоди, для яких нам, можливо, потрібно буде зберегти Ваші персональні дані для виконання наших юридичних зобов'язань перед Вами або контролюючими органами (відповідно до Регламенту ЄС 261/2004).

6.3. Ми можемо з часом мінімізувати Ваші персональні дані, які ми використовуємо, або навіть можемо зробити Ваші дані анонімними, щоб вони не могли бути пов'язані з Вами особисто. У цьому випадку ми зможемо скористатися цією інформацією без подальшого інформування Вас.

7. Коло осіб, допущених для обробки персональних даних з боку Адміністрації

7.1. Для досягнення цілей цієї Політики до обробки персональних даних допущені лише ті співробітники Адміністрації, на яких покладено такий обов'язок відповідно до їхніх службових (трудових) обов'язків. Доступ інших працівників може бути наданий виключно у передбачених Законом випадках. Адміністрація гарантує від своїх співробітників дотримання конфіденційності та забезпечення безпеки персональних даних під час їх обробки.

7.2. Адміністрація має право передати персональні дані третім особам у таких випадках:

- суб'єкт персональних даних письмово висловив свою згоду на такі дії;

- передача передбачена українським чи іншим відповідним законодавством у межах встановленої законодавством процедури. При цьому доступ до персональних даних третій особі не надається, якщо вказана особа відмовляється взяти на себе зобов'язання щодо забезпечення виконання вимог Закону або не може їх забезпечити.

7.3. Адміністрація має право доручити обробку персональних даних третій особі за згодою суб'єкта персональних даних, якщо інше не передбачено законодавством України, на підставі укладеного з третьою особою договору, умовою якого є дотримання конфіденційності та нерозголошення персональних даних.

7.4. Представники органів державної влади (у тому числі контролюючих, наглядових, правоохоронних та інших органів) отримують доступ до персональних даних, які опрацьовує Адміністрація, в обсязі та порядку, визначеному Законодавством.

8. Реалізація захисту персональних даних

8.1. Діяльність Адміністрації з обробки персональних даних в інформаційних системах нерозривно пов'язана із захистом Адміністрацією конфіденційності отриманої інформації, якщо це не суперечить чинному законодавству.

8.2. Система захисту персональних даних включає організаційні та (або) технічні заходи, визначені з урахуванням актуальних загроз безпеці персональних даних та інформаційних технологій, що використовуються в інформаційних системах. Адміністрація здійснює оновлення цих заходів з появою нових технологій у разі потреби.

8.3. Обмін персональними даними при їх обробці в інформаційних системах здійснюється каналами зв'язку, захищеними технічними засобами захисту інформації.

8.4. Під час обробки персональних даних в інформаційних системах Адміністрацією забезпечуються:

  • проведення заходів, спрямованих на запобігання несанкціонованому доступу до персональних даних та (або) передачу їх особам, які не мають права доступу до такої інформації;
  • своєчасне виявлення фактів несанкціонованого доступу до персональних даних;
  • недопущення на технічні засоби автоматизованої обробки персональних даних, у яких може бути порушено їх функціонування;
  • можливість негайного відновлення персональних даних, модифікованих та знищених внаслідок несанкціонованого доступу до них;
  • постійний контроль рівня безпеки персональних даних.

8.5. Щодо персональної інформації зберігається конфіденційність, за винятком випадків, коли технологія онлайн-сервісу або налаштування програмного забезпечення, що використовується Користувачем, передбачають відкритий обмін інформацією з іншими Користувачами онлайн-сервісу або з будь-якими користувачами мережі Інтернет.

8.6. Адміністрація реалізує такі вимоги законодавства України у сфері персональних даних:

  • вимоги щодо конфіденційності персональних даних;
  • вимоги щодо забезпечення реалізації суб'єктом персональних даних своїх прав;
  • вимоги щодо забезпечення точності персональних даних, а в необхідних випадках та актуальність стосовно цілей обробки персональних даних (з вжиттям (забезпеченням вжиття) заходів щодо видалення або уточнення неповних чи неточних даних);
  • вимоги до захисту персональних даних від неправомірного чи випадкового доступу до них, знищення, спотворення, блокування, копіювання, надання, розповсюдження персональних даних, а також інших неправомірних дій щодо персональних даних;
  • інші вимоги до Закону.

8.7. Відповідно до закону Адміністрація самостійно визначає склад та перелік заходів, необхідних і достатніх для забезпечення виконання обов'язків, передбачених законодавством у сфері захисту персональних даних від несанкціонованої або незаконної обробки, а також від непередбаченої втрати, знищення чи пошкодження.

Адміністрація дотримується принципу мінімізації персональних даних. Ми обробляємо лише ту інформацію про вас, яка нам необхідна, або інформацію, яку ви за своєю згодою надаєте поза межами необхідної обробки. Крім того, ми налаштували всі інтерфейси онлайн-сервісу та додатків для надання послуг так, щоб дотримуватися максимально можливої конфіденційності, налаштування якої можна коригувати за вашим бажанням. При передачі персональних даних державним органам ми завжди використовуємо найбезпечніші та перевірені способи передачі таких даних.

8.8. Cookies та інші технології відстеження.

Cookies - це невеликі текстові файли, які сайти зберігають на комп'ютерах чи мобільних пристроях, коли ви починаєте їх використовувати. Таким чином, сайт на деякий час запам'ятовує ваші вподобання та дії, які ви виконали, включаючи те, щоб вам не потрібно було знову вводити ці дані. Наші файли cookies самі по собі не ідентифікують окремого користувача, а лише ідентифікують комп'ютер чи мобільний пристрій, яким ви користуєтеся.

Cookies та інші технології відстеження на нашому онлайн-сервісі можуть використовуватися різними способами, наприклад, для експлуатації онлайн-сервісу, аналізу відвідуваності чи в рекламних цілях. Ми використовуємо файли cookies та інші технології відстеження, зокрема, для підвищення якості та ефективності наших послуг.

Повідомляємо вам, що ви можете в налаштуваннях деяких інтернет-браузерів налаштувати заборону cookies та інших технологій відстеження. Водночас вам слід розуміти, що якщо ви вимкнете деякі файли cookies, функціональність онлайн-сервісу може бути обмежено, і ви не зможете скористатися всіма його перевагами, а також можлива некоректна робота деяких сторінок.

  1. Права суб'єкта персональних даних

9.1. Права суб'єктів персональних даних відповідно до законодавства України:

9.1.1. Знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, цілі їх обробки, місцезнаходження власника персональних даних або дати відповідне доручення отримання цієї інформації уповноваженим особам, крім випадків, встановлених Законом.

9.1.2. Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, включаючи інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані.

9.1.3. На доступ до своїх персональних даних.

9.1.4. Отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з моменту надходження запиту, крім випадків, передбачених Законом, відповідь щодо того, чи обробляються його персональні дані, і які саме.

9.1.5. Пред'являти мотивоване вимогу до Адміністрації про відмову в обробці своїх персональних даних.

9.1.6. Пред'являти мотивоване вимогу про зміну або знищення своїх персональних даних, якщо дані обробляються незаконно або є недостовірними.

9.1.7. На захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення чи пошкодження внаслідок умисного приховування, надання, або невчасного їх надання, а також на захист від надання інформації, яка є недостовірною або псує честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи.

9.1.8. Звертатися з скаргами на обробку своїх персональних даних до Адміністрації, до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду.

9.1.9. Застосовувати засоби правового захисту у разі порушення законодавства про захист персональних даних.

9.1.10. Вносити застереження щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди.

9.1.11. Відкликати згоду на обробку персональних даних.

9.1.12. Ознайомитися з механізмом автоматизованої обробки персональних даних.

9.1.13. На захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

9.1.14. Адміністрація може передавати обробку персональних даних третій особі за згодою суб'єкта персональних даних, якщо це не заборонено законодавством України, на підставі укладеного з третьою особою договору, умовою якого є дотримання конфіденційності та нерозголошення персональних даних.

9.1.15. Представники органів державної влади (включаючи контролюючі, наглядові, правоохоронні та інші органи) мають доступ до персональних даних, що обробляються в Адміністрації, в обсязі та порядку, визначеному законодавством України.

9.2. Інші права суб'єктів персональних даних відповідно до GDPR:

Крім українського законодавства щодо захисту персональних даних, Адміністрація уважно ставиться до забезпечення ваших прав, встановлених GDPR.

9.2.1. Право на інформацію.

Ми готові надавати суб'єктам даних інформацію про те, які саме персональні дані ми обробляємо.

Якщо у вас є бажання дізнатися, які саме персональні дані ми обробляємо про вас, ви можете подати запит на цю інформацію у будь-який час, зокрема, звернувшись до Адміністрації. Перелік даних, які ми повинні вам надати, ви можете знайти в статтях 13 і 14 GDPR. При цьому, подаючи запит, ви повинні нам повідомити свої конкретні вимоги, щоб ми могли законно розглянути ваш запит та надати відповідь.

Звертаємо вашу увагу, що в разі неможливості підтвердження вашої особи за допомогою обміну електронними повідомленнями чи під час вашого телефонного звернення, або в разі обґрунтованих сумнівів щодо вашої особи, ми можемо попросити вас пред'явити документ, що підтверджує вашу особу, зокрема, шляхом особистого з'явлення за адресою місцезнаходження Адміністрації. Тільки таким чином ми можемо уникнути розголошення ваших персональних даних особі, яка може видається вами.

Ми обробимо запити найшвидше, але в той же час просимо пам'ятати, що надання повної та законної відповіді щодо персональних даних - це складний процес, який може зайняти до місяця.

9.2.2. Право на виправлення даних в вас.

Якщо ви виявили, що деякі персональні дані, які ми обробляємо про вас, є невірними або застарілими, будь ласка, повідомте нас про це. У цьому випадку ми можемо попросити вас ПОСТАЧИТИ документ, що підтверджує вашу особу, зокрема, шляхом особистого з'явлення за адресою місцезнаходження Адміністрації.

Якщо ви бажаєте виправити персональні дані, які ми обробляємо, ви можете здійснити корекцію самостійно, увійшовши до свого особистого кабінету в онлайн-сервісі або звернувшись до Адміністрації.

В деяких випадках ми НЕ зможемо змінити ваші персональні дані. Зокрема, це може бути випадок, коли ваші персональні дані вже були використані в процесі виконання договору і/або вони містяться в податковому документі, який був оформлений відповідно до Податкового законодавства.

9.2.3. Відкликання згоди на обробку персональних даних та право на забуття

У випадку, якщо Адміністрація обробляє ваші персональні дані на підставі згоди на обробку персональних даних (зокрема, з метою здійснення маркетингових/рекламних розсилок), таку обробку можна завершити в будь-який час. Достатньо відкликати згоду на таку обробку.

Ви також можете скористатися своїм правом на забуття. У випадках, передбачених в ст.17 GDPR, Адміністрація знищить ваші персональні дані, які вона обробляє, за винятком персональних даних, які ми будемо зобов'язані зберігати відповідно до вимог законодавства.

Також і в цьому випадку, з метою безпеки, Адміністрація може попросити вас предоставити документ, що підтверджує вашу особу, в тому числі, безпосередньо за адресою місцезнаходження Адміністрації.

  1. Місце зберігання особистих даних

Адміністрація має велику базу особистих даних. Для забезпечення їхньої безпеки ми використовуємо хмарні послуги компанії Prom.ua.

  1. Зміна політики конфіденційності

11.1. Ця Політика може бути змінена або припинена Адміністрацією в односторонньому порядку без попереднього повідомлення Користувачів, зокрема, якщо цього вимагає застосоване законодавство. Нова редакція Політики набирає чинності з моменту її розміщення в онлайн-сервісі, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики. Тому ми просимо Вас відвідувати онлайн-сервіс за адресою https://mobile112.in.ua, щоб переконатися, що Ви володієте актуальною інформацією.

  1. До кого Ви можете звертатися для захисту Ваших особистих даних

12.1. Якщо у Вас виникнуть питання, зауваження, скарги або побажання щодо захисту та обробки особистих даних, Ви можете звертатися за електронною поштою mobile112.in.ua@gmail.com.

Обов'язково вказуйте у всій кореспонденції своє ім'я, прізвище, адресу електронної пошти, а також докладні питання, зауваження, скарги або вимоги.

12.2. Адміністративний орган з захисту особистих даних в Україні - це Управління з питань захисту особистих даних Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Ви можете звертатися до нього зі скаргами чи пропозиціями, якщо вважаєте, що порушено Ваші права у зв'язку з обробкою особистих даних.

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner